Mestdistributie

Van Eijck is al vele jaren actief in de mestdistributie op lange en korte afstand. Ook in deze sector hebben we ons als betrouwbaar bedrijf geprofileerd met een goede klantenkring van producenten en afnemers. Op dit gebied kunnen we voor u de volgende werkzaamheden verrichten:

  • Het afvoeren en leveren van diverse vaste en vloeibare dierlijke meststoffen
  • Het uitrijden van vaste en vloeibare mest op bouwland en/of grasland
  • Het bieden van opslagmogelijkheden
  • Het verzorgen van verwerkingsrechten

Om deze werkzaamheden te kunnen verrichten beschikken we over diverse tankopleggers en uitrijvoertuigen voorzien van gekeurde weeg-, monstername-, en AGR / GPS apparatuur. Wij zijn u ook graag van dienst met het leveren van mest in akkerbouwgebieden. Op dit gebied hebben wij een intensieve samenwerking met Van Eijck-Van Gastel. Deze partner is werkzaam in de afzetgebieden en zij onderhouden hoofdzakelijk de contacten met deze relaties. Meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Ton van Eijck.

Mest beschikbaar? Tel. 013 – 508 25 65
Mest nodig? Tel. 013 – 508 25 65

Groen gas

Van Eijck mestdistributie verzorgt ook de in-en output van onze mono-mestvergistingsinstallatie. Als input gebruiken we verschillende vaste en vloeibare dierlijke meststoffen. Hier wordt op een duurzame wijze gas uit gewonnen. De output na dit proces is een dunne mest ook wel “dunne fractie” genoemd. Dit is een zeer homogeen eindproduct wat wij u graag aanbieden. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met Ton van Eijck.

Groen gas